Frisk av mat LCHF bok och matkassar

LCHF matkasse brinner för hälsan!
Förebygg sjukdomar med god mat!

LCHF matkasse levererar varannan vecka recept och menyer på goda och hälsosamma middagar. Dessutom får du den viktiga LCHF-utbildningen. Du får hem matkassen till dörren med utvalda och nyttiga ingredienser. För dig som vill handla maten själv, väljer du enbart utbildning och recept.

• Din hälsa är vår passion!

 Du slipper att åka och handla och får hjälp att komponera veckans middagar!

 Vi ger dig ett helhetsperpektiv på maten och hälsan!

 Du får utbildning i hur maten påverkar!

 Du får köpa boken ”Frisk av mat, LCHF från början” till reducerat pris!

LCHF matkasse butiken erbjuder nu följande produkter :

LCHF-utbildning bas

Här får du utbildning i LCHF och recept för en veckas middagar men du åker till affären och handlar själv.

Varannan vecka får du via mail ett brev med utbildning och recept och inköpslista. Mailet kommer på fredagen så du har gott om tid på dig att handla hem dina livsmedel om du vill kunna starta måndagen med att följa veckomenyn.

Familjeutbildning

Här får du och familjen utbildning, tips om hur LCHF kan fungera för hela familjen och recept för en veckas middagar men du åker till affären och handlar själv.

Varannan vecka får du via mail ett brev med utbildning och recept och inköpslista. Mailet kommer på fredagen så du har gott om tid på dig att handla hem dina livsmedel om du vill kunna starta måndagen med att följa veckomenyn.

Rekommenderad LCHF-kasse

För dig som vill äta god mat och lite striktare med kolhydraterna. Du som misstänker att din nuvarande kost är en del av orsaken till dina besvär med t.ex. diabetes, värk, hjärt-kärlbesvär, prostata, inflammationer skall prova vår LCHFkasse.

Familjekassen

Vänder sig till familjen som vill leva ett friskare och sundare liv. Här får barnen också lära sig hur maten påverkar hälsan

Boktips för LCHF – ”Frisk av mat, LCHF från början”
Dagens boktips som medföljer alla våra matkassar är  ”Frisk av mat” med faktarutor av Jenny Elwe.

Ovanstående LCHF matkassar finns för fyra personer, 20 portioner, eller två personers hushåll, 10 portioner per vecka.

I alla våra abonnemang på LCHF matkassar kommer en bra  LCHF-utbildning respektive olika utvalda familjeutbildningar. Vad som medföljer är beroende på vilken matkasse du väljer, om LCHF-kosten och hur maten påverkar hälsan.